Tašmajdan

Kao što je ranije najavljeno, obaveštavamo sve članove da će od 23.09.2016. na bazenu Tašmajdan početi sa radom i ta grupa u terminima Ponedeljak i Petak od 19.00 do 20.00 časova.

Ti termini na raspolaganju su sledećim grupama:

  • škola plivanja
  • rekreativno plivanje
  • sportsko/takmičarsko plivanje
  • ronioci

ŠKOLA PLIVANJA

Škola plivanja funkcioniše po istom programu kao i na bazenu Milan Gale Muškatirović. Planirane su tri grupe: neplivači, poluplivači i plivači. Za upis u ove grupe molimo Vas prijavite se na telefon 063 221 930.

REKREATIVNO PLIVANJE

Rekreativno plivanje predviđeno je za roditelje čija deca idu u školu plivanja kao i za starije članove ronilačke sekcije koji žele da održavaju formu. Organizacija tog treninga je po stazama i na raspolaganju su dve staze po širini bazena. Zbog malog kapaciteta molimo sve zainteresovane da se što pre prijave kako bi rezervisali svoje mesto u stazi.

SPORTSKO/TAKMIČARSKO PLIVANJE

Kao dodatak treninzima na bazenu Milan Gale Muškatirović, u ovim terminima će plivati i takmičarska grupa. Informacije o treninzima i dogovor o dolasku ISKLJUČIVO kod uprave kluba (Srđan Dimitrijević 063211396).

RONIOCI

Ronilačka sekcija nastavlja rad u ovim terminima. Ove sezone očekuju nas novi kursevi i još dosta novih i povoljnih pakete za sve članove koji se bave ovim vidom rekreacije. Pratite informacije sa sajta i u narednom periodu se informišite o svim akcijama koje nas očekuju.