O nama

Dobrodošli u Klub MORNAR

Još od 2011. godine Klub MORNAR pomaže deci i odraslima da zavole vodu, nuče da plivaju, poboljšaju svoju tehniku i kondiciju i steknu samopouzdanje. Klub se tokom godina razvijao i program koji sprovodimo se menjao i prilagođavao tako da danas stojimo iza najmodernije i najnaprednije škole plivanja i ronjenja i takmičarske sekcije u Srbiji.

U 2015. godini smo oformili posebne ogranke za plivanje, ronjenje i kondiciono-korektivne treninge na suvom. Na taj način smo stvorili uslove da se svaki ogranak samostalno razvija a da se i pored toga zadrži sinergetski efekat međusobne saradnje.

Ko smo mi?

Naš program obuhvata obuku dece i odraslih neplivača, edukaciju roditelja i rad sa decom na prevenciji i tretiranju deformiteta kičme i stopala, gojaznosti, problema sa koncentracijom i pažnjom, i svim drugim principima fer-pleja, sportskog ponašanja i logike. Takođe, u segmentu ronilačke aktivnosti kluba omogućavamo svim osobama starijim od 8 godina da stiču znanja i veštine učestvovanjem na raznim kursevima i seminarima.

Želja nam je da zajedno sa Vama posmatramo našu decu kako izrastaju u zdrave i kompletne ličnosti, da pomognemo u ostvarenju vaših snova i strasti, napravimo brojne akcije, ekskurzije i ekspedicije gde ćemo se dobro provesti, plivati, roniti, takmičiti se i uživati, i da dugo, dugo, budemo zdravi i srećni!

Klub postoji zahvaljujući našim zadovoljnim članovima i naš cilj je da u periodu koji je pred nama još više promovišemo plivanje, ronjenje i ostale vodene sportove kako bi što većoj populaciji približili ovaj zanimljiv i za većinu ljudi još neistražen ambijent.

Osnovani smo 19. decembra 2011. godine i od samog početka okupljali smo samo kvalitetne i sposobne trenere. Vremenom smo naša znanja i iskustva iz oblasti rada sa decom i odraslima nadogradili i trenutno je u klubu angažovano više od 15 vrhunskih trenera i instruktora plivanja, ronjenja i fitnesa.

Svi treneri i stručno osoblje poseduju važeće licence izdate od strane nadležnih granskih saveza.