NARUKVICE I KONTROLA ULAZA NA BAZEN

Od 01.01.2017.godine na snagu je stupio novi Ugovor Kluba Mornar i SRC Milan Gale Muškatirović prema kome svaki član/korisnik mora posedovati magnetnu NARUKVICU kako bi mogao da prodje kontrolni pult na ulazu na bazen. U vezi sa tim obaveštavamo Vas da smo u obavezi da zadužimo sve članove narukvicama i da je depozit za narukvicu (i iznos za nadoknadu u slucaju gubitka ili oštećenja) 250,00 dinara. Ovaj depozit će Vam biti refundiran u trenutku kada se razduži narukvica (kraj sezone, prestanak članstva, duža pauza i sl.) a na Vaš zahtev.

U narednom periodu do 01. februara asistiraćemo na ulazu kako bi se svi prilagodili novim uslovima bez zadržavanja i neprijatnosti. Od 01. februara ulaz će biti moguć samostalno samo za članove sa aktivnim narukvicama.

Napominjemo da je tehničkim rešenjem predviđeno samo jedno očitavanje po treningu tako da će se ono obavljati na početku treninga a za dolazak roditelja na garderobu po završetku treninga angažovaćemo nekog od našeg osoblja da vas propusti u periodu od 5 minuta pre – pa do završetka treninga.

Ovakve mere vidimo kao težnju uprave da se podigne nivo bezbednosti i usluga na viši nivo. Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju i nadamo se Vašem razumevanju.

Sportski pozdrav