Cenovnik

Cenovnik plivanja za sezonu 2017/2018 (Bazen Milan Gale Muškatirović i Tašmajdan):

Škola plivanja 2 termina nedeljno (uto/čet ili sub/ned ili pon/pet): 4.050 din/mesec *, **
Škola plivanja 4 termina nedeljno (uto/čet/sub/ned ili pon/uto/čet/pet ili pet/sub/ned/pon): 5.500 din/mesec *, **
Personalni trening i/ili obuka neplivača (termini i bazen po odgovoru): 1.800 din/čas
Sportsko takmičarsko plivanje: 6.000 din/mesec *, ***

Upisnina: 400 din/jednokratno po sezoni za sve članove

* za drugo dete iz iste porodice odobravamo popust 20%
** treće dete iz iste porodice oslobodjeno je plaćanja članarine (osim upisnine)
*** za treće dete iz iste porodice odobravamo popust 60% (osim upisnine)

Popusti se obračunavaju na iznose manje članarine na po redosledu upisa ili uzrastu dece.

Članarina se plaća do petog u mesecu za tekući mesec sa izuzetkom prvog meseca po pristupanju klubu, kada se plaća u roku od pet dana.

Članarina je za kalendarski mesec i ne prenosi se u naredni ni u kom slučaju.

U slučaju da propuštate treninge iz zdravstvenih razloga obavestite nas o tome unapred kako bi vas skinuli sa liste. Ako nas ne obavestite na vreme, nećemo biti u mogućnosti da izadjemo u susret nikakvom naknadnom obračunu ili nadoknadi. Ovo se odnosti samo na odsustva od 15 do 30 dana. Za druge situacije nas pozovite unapred kako bi izbegli bilo kakve nesporazume. Nakon zdravstvenog izostanka duzeg od 15 dana potrebno je doneti zdravstvenu potvrdu od lekara sa navedenim periodom odsustvovanja koje pravdate.

ZA SVE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS NA 063 221 930 ILI EMAILOM NA KLUB.MORNAR@GMAIL.COM JER SE VAŠA ZADUŽENJA UNAZAD NE MOGU REVIDIRATI.

Cene članarina odnose se na članove kluba sa kompletno ispravnom dokumentacijom. Podsećamo Vas da je obaveza člana kluba da klubu dostavi KOMPLETNO popunjenu i potpisanu Pristupnicu (Evidencioni list člana kluba) kao i da u roku of 7 (sedam) dana prijavi svaku promenu vezanu za podatke iz pomenute dokumentacije.

Takodje, sledeći zakonske obaveze proistekle iz Zakona o sportu i ostalim regulativama nadležnih Saveza i Pravilnika, OBAVEZA SVAKOG ČLANA JE DA POSEDUJE UVERENJE O ZDRAVSTVENOJ SPOSOBNOSTI za bavljenje sportsko rekreativnim plivanjem izdatim od strane ovlašćenog lekara.